Miktar |
---|
Ceremonial Matcha
Matchaya duyulan sevgi, özenli hazırlanışıyla zirveye ulaşır. İpeksi toz, dudak ısıtacak sıcaklıktaki suyla tamamen bütünleşir. Chasen’in ritmi ile akışkanlığa odaklanın ve rutini seremoniye dönüştüren sıcak ve soğuk Oolai anlarında, hazzı yaratıcılıkla harmanlayın.
Yazın buzlu bir bardakta, kışın sıcacık bir fincanda tüketilebilir.
İçindekiler: Japon ceremony grade Matcha (camellia sinensis)
Oolai Ceremonial Matcha Hazırlama Önerisi: 1 tatlı kaşığı (2gr) Oolai Ceremonial Matcha’yı, çay kasenize (chawan) ya da fincanınıza alıp; sıcaklığı 80-85 derece olan 250 ml suyu üzerine yavaşça döktükten sonra beklemeden çırpmaya başlamalısınız. Çırpma işlemi için bambu wisk (chasen) ya da süt köpürtücü kullanabilirsiniz. Ortalama 1 dakika kadar çırpma işlemi ile iyi bir köpük elde edebilirsiniz.