Miktar |
---|
Sencha Crush – Yaban Mersinli Yeşil Çay
Parlak yeşiliyle güçlü bir etki bırakan Sencha, Yaban Mersinli Yeşil Çay’ın çarpıcı lezzetiyle bir araya gelir. Bir kıvılcım çakar ve ilk yudumda aşk başlar. Oolai Yaban Mersinli Yeşil Çay, hem sıcak hem soğuk formlarıyla bir sonraki yudum için heyecan yaratır.
Yaban Mersinli Yeşil Çay, yazın buzlu bir bardakta, kışın sıcacık bir fincanda tüketilebilir.
İçindekiler: Sencha (yeşil çay) yaprakları (camellia sinensis), yaban mersini (freeze dry), yaban mersini aroması
Oolai Sencha Crush Hazırlama Önerisi: 85°C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 tatlı kaşığı eklenerek 3 dakika demlenmesi önerilir.
Oolai Sencha Crush Soğuk Demleme Önerisi: 1 litre suya 10 gram Sencha Crush ekleyin ve 12 saat demlenmeye bırakın. Süzdükten sonra buzdolabında saklayın ve 1 hafta içinde tüketin.